BEISCHELAUBREY

38 - Straight

Berlin , Germany

Apr 1, 2024 18:19

Jag är en sensuell och romantisk kvinna som föddes för kärlek och bli älskad. Jag är en kvinna som är seriös och vet vad hon vill och behöver här i livet. Min karaktär är snäll och mjuk, du kommer aldrig att höra mig höja rösten, jag gillar inte konflikter, jag föredrar att diskutera alla frågor ansikte mot ansikte. Jag tror också på sann och ren kärlek. Jag tror att jag är en kvinna för äktenskap, och jag kommer att bli en bra fru, låt oss försöka. Jag tror att det kommer att hjälpa mig att hitta en man för hela mitt liv. Jag vill inte spela några spel, och allt jag vad är att skapa en stark och lycklig familj.
Jag gillar att läsa böcker, måla, lyssna på musik. Jag gillar att laga goda rätter. Jag gillar också utomhusaktiviteter och sport.
Jag letar efter en man som kommer att älska mig och min son. Den som kan acceptera mitt barn som sitt eget. Min man borde vara min vän, en kärleksfull make och en god älskare. En man bör ha ett gott sinne för humor. Han är snäll, omtänksam, uppriktig, förstående, lyhörd, lojal mot sin framtida fru. Jag skulle vilja hitta någon jag kan prata med, njuta av livet med och eventuellt gifta mig en dag.